Datorbiblar

Folkbibeln i din dator

Med Folkbibeln i din dator kan du enkelt bläddra i texten, göra ordsökningar, jämföra med andra översättningar och kopiera in text i mail och dokument. Mer avancerade bibelstudieprogram ger dig dessutom en djupare inblick i bibeltextens innebörd genom olika lexikon och kommentarer.

Svenska Folkbibeln Online
Läs Folkbibeln över nätet på folkbibeln.net! Ingen programvaruinstallation krävs.

Gratis bibelprogram

Folkbibeln för Windows 8 & 10 – den populära Folkbibelappen med ljudbibel, sökfunktioner, ämnesindex, läsplaner, kyrkoåret etc, anpassad för att köras i Windows 8 & 10. 

Hämta Folkbibeln för Windows 8 & 10

E-sword – ”the Sword of the Lord with an electronic edge”

Med närmare 100 olika biblar och ett flertal kommentarer och lexikon, allt tillgängligt för gratis nedladdning, har E-sword vuxit till att bli ett av de populäraste gratisbibelprogrammen på marknaden.

Hämta E-sword 

Hämta bibelmoduler till E-sword, däribland Svenska Folkbibeln

Youversion –
Över 100 olika biblar på mer än 40 olika språk, att läsas online eller i app. Ett flertal läsningsplaner och ett rikt community där varje vers kommenteras av människor över hela världen – världens största bibelstudium? Förutom SFB finns även 1917 och Karl XII:s bibel på svenska.

www.youversion.com

Xiphos
Elegant och brett bibelstudieprogram för installation såväl i Linux/Unix som i Windows. Efter installation av huvudprogrammet hämtas Svenska Folkbibeln och övriga moduler du vill ha.

Hämta Xiphos

Professionella bibelprogram

BibleWorks
Avancerat bibelstudieprogram för professionella exegeter, med möjligheter till ingående grundtextstudier. Över 200 olika biblar på 40 olika språk ingår, däribland Svenska Folkbibeln. För PC.
Till BibleWorks hemsida

Accordance
Ledande professionellt bibelstudieprogram. Modulen med Svenska Folkbibeln köps på tillverkarens hemsida.
Till Accordance hemsida

Libronix (tidigare Logikos)
Svenskt professionellt bibelstudieprogram för PC och Mac. Huvudprogrammet är gratis, därefter köper man till Svenska Folkbibeln och andra moduler man vill använda.
Till Libronix hemsida