Svenska Folkbibeln på Bokmässan 2023

Svenska Folkbibeln på Bokmässan 2023

Idag har Bokmässan i Göteborg öppnat. Svenska Folkbibeln är representerat genom att vårt huvudförlag XP Media finns på plats. Under torsdagen kan du träffa Jonas Dagson i montern. Intresset för Steg för steg studiebibel, som han arbetat med, är fortsatt stort, inte minst inför hösten och bibelskolornas uppstart. Studiebibeln använder som bekant Folkbibelns översättning. I montern finns även ett antal exempel på de olika andra bibelutgåvor som förlaget publicerat.

Under största delen av mässan finns även bibelöversättaren och prästen Tony Larsdal på plats. Han är extra aktuell genom sin nya bok Från alla tungor – en bibelöversättares resor i ord och ton.

Om du befinner dig på Bokmässan så kom gärna förbi och träffa oss i 
Mässmonter B01:23

Välkomna!