Tack för allt stöd!

Tack för allt stöd!

TACK till alla som har bidragit med böner och gåvor till Svenska Folkbibelns arbete! Med stöd av folket kan vi betjäna folket med Bibeln. Vi har t ex kunnat stötta den storskaliga bibelutdelning som görs av hjältarna i Brevlådemissionen. Nästa sommar ska det enligt plan ha distribuerats mer än 2 miljoner exemplar av Folkbibeln i Sverige.
Vi har också fått se den nya Steg för steg Studiebibel komma ut med Folkbibelns text, och fortsätter att supporta svensk kristenhet med svar på bibelfrågor. Ni vet väl om att ni kan bolla era frågor om Bibeln, bibelöversättning och grundtexter med oss på bibelfragan@folkbibeln.se?
Tack för ert stöd, och hör gärna av er till oss om ni har önskemål om vad mer vi på Folkbibeln kan göra för folket med Bibeln.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *